“Hoe kan het toch dat alles op het internet zo openbaar, toegankelijk en transparant is, maar voor de linkbuilding markt eigenlijk precies het tegenovergestelde geldt?”

Hoe de linkbuiding markt eruit zag

Dit is een vraag die iedere online marketeer zichzelf de afgelopen jaren wel heeft gesteld. Natuurlijk, er zijn wel tal van groothandelaren, platformen en marktplaatsen waar van alles te verkrijgen is. Hier is echter niet alles te koop en vaak zitten de websites waarop je kunt publiceren ook nog eens achter een paywall of een uitgebreid verificatie traject.

Waarom zo moeilijk doen als het makkelijk kan?

Kortom, als online marketeers vonden we dat de linkbuilding markt te ondoorzichtig en inefficiënt was. Daarom zijn we in 2019 Equote gestart. Een linkbuilding agency dat weet waar de pijnpunten binnen de markt zitten en op basis daarvan met transparant aanbod komt wat past bij de behoefte van de klant. Dit aanbod is te vinden in onze database die maandelijks groeit en openbaar is voor iedereen.

Linkbuilden zonder gedoe

Inmiddels zijn we 4 jaar verder en kunnen we met overtuiging zeggen dat de manier van werken goed is aangeslagen. De workflow die we hebben met onze klanten is eenvoudig, overzichtelijk en transparant waardoor steeds meer bureau’s, freelancers en in-house marketeers gebruik maken van ons netwerk.