Geld verdienen met je website? Dat kan als je advertorials / gesponsorde berichten laat plaatsen via Equote.

Wil jij nu ook meer geld verdienen aan jouw eigen website(s)? Sluit je dan gratis aan bij het netwerk van Equote en verkoop blogs aan al onze klanten!

Hoe werkt het?

Door jouw website(s) beschikbaar te maken voor advertorials / gesponsorde berichten van Equote krijg je van ons aanvragen met blogs. Deze blogs bevatten doorgaans backlinks naar de klant. Op basis van de kwaliteit van jouw website(s) stellen we samen een goede inkoopprijs van onze kant af zodat we advertorials op jouw website(s) aan onze klanten kunnen verkopen.

Waarom verkopen via Equote?

Equote is uniek omdat onze klanten met name online marketeers zijn. Dit betekent dat jouw website(s) via mailings en dergelijke terecht komt bij 1000+ online marketeers. Deze online marketeers gaan vervolgens op zoek naar een match tussen de eigen klanten en jouw website(s). Je website(s) worden dus direct voorgelegd aan enorm veel eindklanten voor wie het interessant kan zijn om een gastblog op jouw website(s) te plaatsen.

Je bent zelf in charge

Om de kwaliteit op jouw website te waarborgen kun je een aanvraag van ons altijd afwijzen of laten aanpassen. Op deze manier zal de content altijd bij je website(s) passen. Er zal dus nooit content geplaatst worden op jouw website(s) waar je het zelf niet mee eens bent!