Publisher worden?

Geld verdienen met je website? Dat kan als je advertorials / gesponsorde berichten laat plaatsen via Equote.

Wil jij nu ook meer geld verdienen aan jouw eigen website(s)? Sluit je dan gratis aan bij het netwerk van Equote en verkoop blogs aan al onze klanten!

Hoe werkt het?

Door jouw website(s) beschikbaar te maken voor advertorials / gesponsorde berichten van Equote krijg je van ons aanvragen met blogs. Deze blogs bevatten doorgaans backlinks naar de klant. Op basis van de kwaliteit van jouw website(s) stellen we samen een goede inkoopprijs van onze kant af zodat we advertorials op jouw website(s) aan onze klanten kunnen verkopen.

Waarom verkopen via Equote?

Equote is uniek omdat onze klanten met name online marketeers zijn. Dit betekent dat jouw website(s) via mailings en dergelijke terecht komt bij 1000+ online marketeers. Deze online marketeers gaan vervolgens op zoek naar een match tussen de eigen klanten en jouw website(s). Je website(s) worden dus direct voorgelegd aan enorm veel eindklanten voor wie het interessant kan zijn om een gastblog op jouw website(s) te plaatsen.

Je bent zelf in charge

Om de kwaliteit op jouw website te waarborgen kun je een aanvraag van ons altijd afwijzen of laten aanpassen. Op deze manier zal de content altijd bij je website(s) passen. Er zal dus nooit content geplaatst worden op jouw website(s) waar je het zelf niet mee eens bent!

Aanmelden publishers

1Je gegevens
2Linkbuilding
3Adverteren
Naam(Vereist)

FAQ's

Krijg ik voor iedere link een aparte factuur?

Nee, we factureren doorgaans per maand. Alle bestelde links van die maand vallen dan onder een verzamelfactuur. Dit kan ook los van elkaar indien gewenst.

Moet ik zelf altijd de backlinks uitzoeken?

Dat hoeft niet, we werken voor veel bedrijven op basis van voorstellen. Maandelijks doen we in dat geval een voorstel met blogs / partnerlinks. Je kunt dit voorstel dan zelf beoordelen en eventuele aanpassingen doorgeven. Pas wanneer alles akkoord is worden de teksten geschreven en gepubliceerd.

Worden de links permanent geplaatst?

Vrijwel iedere link / blog die wij plaatsen is permanent tenzij dit voorafgaand aan plaatsing anders door ons wordt aangegeven. Wel is het belangrijk om te onthouden dat permanent op het internet niet voor altijd is. het gaat in principe om lifetime links. Zolang de website live is garanderen wij dat de backlink blijft staan.

Hoe krijg ik toegang tot de database?

Wil je vooraf onze linkbuilding database alvast inzien? Dan kan dat eenvoudig door je email hieronder achter te laten. Dan ontvang je direct onze database en wordt je eens per maand op de hoogte gehouden van de nieuwste mogelijkheden.

pexels-mojahid-mottakin-16115908

Indrukwekkend: zo transformeert OpenAI de reisindustrie

Read more
pexels-mojahid-mottakin-16115908

Indrukwekkend! Hoe OpenAI de reisindustrie verandert

Read more